Onze partners

Cityside Apartments werkt nauw samen met de volgende professionele partners

Degen & Leideritz, On- en offline branding

Degen & Leideritz is opgericht in 1999 door Ruben Degen en Bastiaan Leideritz. Tot 2010 ging er voor ons niets boven Groningen, maar sindsdien kun je het beste even Apeldoorn bellen.

Wij zijn een ervaren partner op het gebied van on- en offline branding. Ons werk laat zich het best omschrijven als helder in kleurgebruik, krachtig in beeldtaal en eigenwijs waar nodig. Wij willen graag verrassen maar nooit ten koste van de boodschap.

In ons team zijn de lijnen kort waardoor we snel kunnen handelen. Door echt naar onze opdrachtgevers te luisteren, kunnen we het ontstane enthousiasme en de creativiteit snel omzetten in concrete voorstellen.

Voor expertise die wij zelf niet in huis hebben, werken wij samen met ervaren marketeers, copywriters en webbouwers. Hierdoor kunnen wij elke opdracht aan en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Of het nu gaat om een huisstijl of om een complexe website, wij bieden het ontwerp dat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie en dat opvalt bij je doelgroep.

Lees verder

Domica, Verhuurmakelaar

Domica is een landelijk opererende organisatie met ruim 20 vestigingen in heel Nederland. Wij zijn aangesloten bij VBO, een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs. Elke Domica-vestiging wordt bemand door ervaren verhuurmakelaars die over ruime kennis van de regionale (ver)huurmarkt beschikken. Ze kennen de huurders en verhuurders waardoor snel een goede match tussen beiden gemaakt kan worden. Kortom: bij Domica wordt uw huis snel het nieuwe thuis van de juiste huurder!

Dankzij onze landelijke dekking en jarenlange ervaring is Domica de beste verhuurpartner. Wij kennen niet alleen alle ins en outs met betrekking tot de verhuur van panden, maar ook de risico’s, kansen en alle juridische kaders. Natuurlijk informeren wij u vooraf over de kosten van verhuur via Domica zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het enige waarmee wij u verrassen, is de snelheid waarmee we de juiste huurder voor u hebben gevonden.

Lees verder

Hollander Techniek, Installatietechnisch onderhoud

Als technisch integrator bieden wij bedrijven in een veranderende economie volop verrassende kansen. Wij werken nauw samen en creëren zo complete en innovatieve oplossingen die van toegevoegde zijn voor uw bedrijfsactiviteiten. Ervaar ook zelf ons pakket aan diensten en technieken waarmee u eindeloos kunt combineren. Wij staan voor de integrale samenwerking en de verbinding die ervoor zorgt dat de oplossing werkt!

Lees verder

Rabobank Apeldoorn, financiering en verzekering

Onze bank bestaat sinds 22 maart 1909 en heeft ongeveer 24.000 leden. Er werken bijna 300 medewerkers en hun werkgebied bestaat uit de plaatsen Apeldoorn, Twello, Uddel, Beekbergen, Loenen, Eerbeek en Hoenderloo. Rabobank Apeldoorn is dichtbij, betrokken en toonaangevend; voor onze leden en klanten zijn wij een duurzame gesprekspartner. Een partner die let op uw financiële belangen van nu én later en die daarin verantwoordelijkheid neemt. We vinden een duurzame ontwikkeling van onze welvaart en ons welzijn erg belangrijk waarbij een zorgvuldige omgang met natuur en milieu een vereiste is.

Lees verder

Staveren & Livenco, Liftonderhoud

Livenco B.V. is de ideale partner voor het liftbeheer en -onderhoud van uw liftinstallaties. Door onze unieke werkwijze kunnen wij u niet alleen veel werk uit handen nemen, maar ook uw serviceniveau verhogen en uw exploitatie professionaliseren. Dit alles gegarandeerd bij lagere liftkosten.

Op basis van uw eisen en wensen en ons advies stellen wij een onderhouds- en exploitatieplan op, dat door ons wordt uitgevoerd en geïmplementeerd. Hierdoor kunnen wij een hoger serviceniveau garanderen dan uw huidige dienstverlener. Dankzij onze jarenlange ervaring, branchekennis en schaalgrootte, kunnen wij de meest geschikte onderhoudspartij tegen een scherp tarief inschakelen. U heeft slechts één aanspreekpunt voor al uw liftinstallaties: Livenco! Wij onderhouden alle contacten, bewaken de voortgang en het budget en zorgen ervoor dat storingen snel en adequaat tegen de beste prijs en snelste levering verholpen worden. Wij zetten onze expertise en branchekennis in zodat u uw werk kunt doen.

Lees verder

Visser & Visser Accountants, Boekhouding, fiscale zaken

Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers. Wij leveren niet alleen cijfers op, maar zorgen ervoor dat die cijfers u iets opleveren. Dat doen we met strategische adviezen, gebaseerd op uw meest actuele cijfers. Dankzij onze gerichte stuurinformatie en coaching bereiken we samen een beter resultaat. Samen, want bij Visser & Visser staat u er niet alleen voor.

Voor ons is elke klant uniek en u krijgt bij ons dan ook uw eigen aanspreekpunt. Deze MKB-specialist lost voor u problemen op, maar is bovenal uw inspirator. Hij ondersteunt u over de volle breedte, luistert, denkt positief kritisch mee en geeft u gevraagd en ongevraagd advies. Uw MKB-specialist werkt met dashboards en online tools waarin uw actuele cijfers zijn verwerkt. Zo beschikt u overal en altijd over real time informatie over uw onderneming. Voor de juiste interpretatie van de cijfers kunt u rekenen op uw eigen aanspreekpersoon die wordt bijgestaan door een team specialisten. Zo komt alle kennis en ervaring uit onze organisatie u direct ten goede en helpen wij u om uw ambitie waar te maken.

Visser & Visser is een middelgroot kantoor met elf vestigingen en circa 250 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio.

Lees verder

Dirkzwager Arnhem, Advocaat

Met kantoren in Nijmegen en Arnhem en ruim 260 medewerkers heeft Dirkzwager advocaten & notarissen op bijna ieder terrein specialistische juridische kennis in huis. Actuele kennis van wet- en regelgeving en jurisprudentie natuurlijk, maar ook mensenkennis en kennis van de markten waarin onze cliënten opereren.

Die kennis zetten we in voor onze cliënten en die delen we. Dat maakt ons bijzonder en zorgt ervoor dat onze cliënten in het voordeel zijn. Wie een advocaat achter zich weet met de meest actuele vakkennis, staat sterker en maakt zich geen zorgen. Doordat Dirkzwager bovendien actief kennis deelt, u gedurende uw zaak voortdurend op de hoogte houdt en uitleg geeft, wordt u vanzelf wijzer. Op die manier kunt u in de toekomst soortgelijke problemen eerder signaleren en beter beslagen ten ijs komen, ook als uw advocaat even niet in de buurt is. Het praat nu eenmaal makkelijker als je weet waar het over gaat.

Lees verder

Gietema Wevers notarissen, Notariële zaken

Gietema Wevers notarissen is per 1 juli 2015 ontstaan uit een fusie van de notariskantoren Gietema legal en Westpoort notariaat. Het kantoor richt zich volledig op de zakelijke markt en bestaat uit specialisten in ondernemingsrecht en vastgoedrecht.

Onze cliënten zijn door het hele land gevestigd en kunnen grofweg worden ingedeeld in drie categorieën: bedrijfsleven (concerns en MKB), vastgoedsector en gezondheidszorg. Wij bieden dezelfde kwaliteit en service die u van grote kantoren mag verwachten, maar dan tegen aantrekkelijke tarieven.

Gietema Wevers notarissen streeft naar het bedienen van haar relaties voor de lange termijn en is graag bereid om te investeren in nieuwe relaties.

Lees verder

Lexman advocaten, Advocaat

Lexman Advocaten is een jong, no-nonsense advocatenkantoor, gevestigd in Apeldoorn. Lexman verleent gespecialiseerde juridische diensten op het gebied van vastgoed en overheid en het ondernemingsrecht, waaronder begrepen het arbeidsrecht. Speerpunt vormt daarbij de dienstverlening aan overheden en ondernemers tegen concurrerende en transparante tarieven.

Lees verder

Miele, Witgoed

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen, Miele Professional. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitsland. Miele is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. De oprichters waren Carl Miele en Reinhard Zinkann. De onderneming wordt inmiddels door de vierde generatie geleid. Sinds de oprichting is het motto 'immer besser' oftewel 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie ontwikkelt en produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.

Bij Miele Professional richten wij ons op de vraag hoe we bij kunnen dragen aan efficiëntere werkprocessen bij onze klanten. Met en voor klanten ontwikkelen we waardevolle hygiënische professionele reinigingsdiensten en producten. Denk daarbij aan professionele reinigings-, desinfectie-, sterilisatieapparatuur en professionele was-, droog-, strijk- en afwasapparatuur.

Maar: we leveren meer dan apparaten. We analyseren werkprocessen en onderzoeken de vragen en doelstellingen van onze klanten. Op basis daarvan adviseren we over gebruik, ontwerp, capaciteit, rendement en total cost of ownership. En met onze proactieve inspectie, service en onderhoudsprogramma’s dragen we bij aan de bedrijfszekerheid van onze klanten.

Miele Professional stelt zich op als partner. Ons motto ‘Immer Besser’ staat dan ook in het teken van onze klant en hun eindklanten. We stellen de vraag ‘wat betekent "Immer Besser" voor u?’. Wij geloven dat we door het delen van wensen, dromen en waarden, samen een beter morgen kunnen creëren.

Lees verder