Onze mensen

icon-id-card

Bas Gregoor, Managing Partner

‘Veel mensen zitten boordevol creatieve ideeën. Cityside Apartments is ontstaan uit zo’n idee en de durf om daar iets mee te doen.’

Bas (1978) is Managing partner en samen met Rik Klinkhamer de drijvende kracht achter Cityside Apartments. Het gezamenlijke idee om leegstaand vastgoed een nieuwe bestemming te geven, ontstond in 2012. Beiden zagen dat er aan de ene kant veel kantoorpanden in het centrum leegstonden, terwijl er aan de andere kant een tekort was aan woonruimte voor met name startende jongeren.

Met zijn ervaring in de makelaardij en op de afdeling vastgoedfinanciering bij een bank, is Bas (HEAO-CE) met name verantwoordelijk voor het zoeken naar en aankopen van nieuwe panden. Hiervoor onderhoudt hij contacten met onder andere banken, financiers en beleggingsmaatschappijen. Tijdens zijn zoektocht naar nieuwe panden kan Bas niet alleen terugvallen op zijn ervaring als makelaar, maar ook op een uitgebreid netwerk dat hem in contact brengt met betrokken partijen. Een netwerk dat dankzij het succes van Cityside Apartments steeds verder uitbreidt.

Het meest boeiende aan zijn functie is het creëren van iets nieuws uit iets bestaands: van leegstaand kantoorpand naar bijzonder wooncomplex. Dit basisidee is dankzij de pioniersgeest en transparante manier van (samen) werken uitgegroeid tot een succesvol concept, waarbij attractief, snel en duurzaam belangrijke pijlers waarop voortgeborduurd wordt.

Lees verder

Melvin Link, Permit & Development Manager

“Comfortabel wonen in een luxe appartement in het centrum van de stad; Cityside Apartments maakt het mogelijk.”

Nadat Melvin ruim anderhalf jaar verantwoordelijk was voor Property & Service management houdt hij zich vanaf september 2017 als Permit & Development Manager vooral bezig met (het coördineren van) de vergunningstrajecten en projectvoorbereiding.

In deze nieuwe functie komt zijn ervaring bij Property & services goed van pas waardoor hij onder andere de bewonerservaringen over het gebruik van het complex in de ontwerpen kan verwerken. Denk hierbij ook aan het bepalen van de indeling van de woningen, het afstemmen van de voorzieningen in deze woningen en de te bepalen projectdefinities rondom bijvoorbeeld duurzaamheid. Ook heeft Melvin een actieve rol in de projectvoorbereiding waarbij hij samen met de bouwkundig tekenaar het project vanuit een schets uitwerkt naar een volledig plan. Daarnaast dient hij alle bouwkundige stukken in bij de gemeente waarmee de benodigde vergunningen verkregen moeten worden. Zodra de vergunning verleend is, gaat hij samen met de werkvoorbereider aan de slag.

Melvin werkt sinds 2015 bij Cityside Apartments, eerst in het kader van zijn afstudeeronderzoek en vanaf januari 2016 op de afdeling Property & service management. Naast zijn afgeronde technische HBO-opleiding heeft hij een minor Makelaardij & Vastgoed gedaan. De afwisseling en het werken binnen een jonge, ambitieuze organisatie waarin snel geschakeld wordt, gecombineerd met veel verantwoordelijkheden, zijn voor Melvin onlosmakelijk verbonden met werken bij Cityside Apartments.

Lees verder

Patricia Hylkema - Beumkes, Rental Services

‘Altijd voor het maximaal haalbare gaan zodat we samen op Champions League-niveau kunnen presteren.’

Binnen Cityside Apartments is Patricia (1988) er verantwoordelijk voor dat alle wooneenheden in alle locaties verhuurd worden. Hiervoor legt ze contact met de plaatselijke verhuurmakelaar en zorgt ze ervoor dat alle benodigde informatie op tijd beschikbaar is om de appartementen en studio’s te kunnen verhuren. Naast het bepalen van de huurprijs en de hoogte van de bijkomende servicekosten, regelt Patricia ook het benodigde marketing- en promotiemateriaal zoals flyers en advertenties. Ook worden contracten gecontroleerd en bewaakt ze de voortgang.

Vanaf het moment dat de woningen in de verhuur zijn, onderhoudt Patricia dagelijks contact met de makelaar(s). Zo kan snel bijgestuurd worden wanneer dat nodig is en een bepaalde locatie lastiger te verhuren blijkt. Omdat Patricia zelf jarenlang als verhuurmakelaar heeft gewerkt, weet ze niet alleen heel goed wat de ingeschakelde makelaar nodig heeft, maar ook wat de huurder aan informatie wil ontvangen. Die opgedane werkervaring zorgt ervoor dat ze voor alle betrokken partijen het beste aanspreekpunt is.

Werken bij een vooruitstrevende en ambitieuze organisatie als Cityside Apartments die alles op alles zet om aan de woningvraag van haar doelgroep te voldoen, zorgt ervoor dat Patricia haar werk gemotiveerd, enthousiast en met veel plezier doet.

Lees verder

Etiènne Luyten, Commercial Assets

“Nieuwe locaties en huurders vinden zonder onze vaste zakelijke huurders uit het oog te verliezen, dat is mijn doel”

Etiènne (1991) heeft zich in eerste instantie vooral beziggehouden met het beheren, onderhouden en uitbreiden van de (contacten met) zakelijke huurders. In deze functie is hij het vaste aanspreekpunt voor onze huidige huurders, maar hij heeft daarbij eveneens een actieve rol bij het opnieuw verhuren van leeggekomen ruimten. Ook verzorgt hij met Bas de acquisitie van nieuwe panden in Nederland.

Vanaf 1 januari 2019 is Etiènne daarnaast samen zijn collega’s van de service desk en de technische dienst verantwoordelijk voor het beheer van de Cityside-panden. Tot deze werkzaamheden behoren onder andere het uitvoeren van controlerondes en het in kaart brengen van de condities van panden, ook op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is Etiènne het eerste aanspreekpunt richting de verschillende (onder)aannemers en onderhoudspartijen waarbij hij ook de onderhoudscontracten voor de verschillende Cityside-locaties afsluit.

Etiènne werkt sinds februari 2017 bij Cityside Apartments, eerst op het gebied van Commercial Assets en nu dus ook op het gebied van Beheer. Na zijn MBO opleiding heeft hij als makelaar gewerkt en die kennis en ervaring komen in zijn huidige functie goed van pas. Werken binnen Cityside Apartments betekent voor hem samenwerken met collega’s die over dezelfde werkmentaliteit beschikken en allemaal voor het maximaal haalbare willen gaan: de beste kwaliteit en service voor alle huurders.

Lees verder

Henry Ham, Service & Maintenance

“Samen ervoor zorgen dat de huurders tevreden zijn en ieder complex uitstekend onderhouden is”

Henry (1984) is sinds november 2016 binnen Cityside Apartments werkzaam op de technische dienst als medewerker Service & maintenance. Binnen deze functie is hij met name verantwoordelijk voor service- en mutatieonderhoud en voor het verhelpen van storingen. Van het verwisselen van een defecte lamp in de centrale ruimte tot het weer in goede staat terugbrengen van een eerder verhuurd appartement: Henry zorgt ervoor dat het geregeld wordt. In zijn dagelijkse werkzaamheden kan hij niet alleen terugvallen op zijn afgeronde opleiding installatietechniek, maar ook op de bijbehorende werkervaring én ervaring met het volledig opknappen van een woning. Zijn kennis en ervaring komen in deze functie samen en zorgen ervoor dat onderhouds- en storingswerkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd worden.

Alle opgeleverde Cityside-locaties vallen onder zijn verantwoordelijkheid, zowel de centrale ruimtes als de woningen zelf. Indien een bewoner een storing meldt, plant Henry een afspraak met hem of haar in zodat het probleem verholpen kan worden. Hoe een werkdag eruit ziet en welke werkzaamheden die dag uitgevoerd moeten worden, ligt niet vast – iets dat hij, samen met klantencontact, heel prettig vindt aan zijn baan.

Werken bij Cityside Apartments betekent werken in een jong, enthousiast, ambitieus en energiek team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Voor Henry betekent kwaliteit niet alleen tevreden huurders, maar ook panden die zeer goed onderhouden zijn.

Lees verder

Frank Boere, Construction Advisor

Sinds 1 september 2017 is Frank Boere (1980) werkzaam als Construction Advisor. Een nieuwe functie binnen Cityside Apartments waarin hij als werkvoorbereider onder andere het eerste aanspreekpunt is voor alle uitvoerders op de verschillende projecten.

Tot het takenpakket van Frank behoren onder andere het inmeten van ruimtes, werktekeningen controleren, het opstellen van afwerkstaten en het aanleveren van de benodigde technische input. Frank bereid de transformatieprojecten voor, dit zodat de bouwwerkzaamheden soepel en snel verlopen.

Daarnaast kunnen uitvoerders op de locaties met vragen bij hem terecht, neemt hij deel aan bouwvergaderingen, stelt bouwplannen op en werkt hij bouwkundige details uit. De combinatie van zowel voorbereidende werkzaamheden op kantoor als ook het persoonlijk contact op de bouw spreekt Frank erg aan. Hierbij komen zijn kennis (MTS/HTS bouwkunde), ervaring (werkvoorbereider/projectcoördinator) en betrokkenheid en resultaatgerichtheid goed van pas.

Samen met zijn collega’s mooie projecten voorbereiden én begeleiden met als eindresultaat een prachtig wooncomplex - dat is voor Frank wat werken bij Cityside Apartments betekent.

Lees verder

Jeanine Buiter, medewerker Service Support

“Bewoners verrassen door hen meer service te bieden dan zij verwachten”

Jeanine (1995) is sinds november 2016 werkzaam bij Cityside Apartments. Eerst parttime op de afdeling Rental Services en vanaf juni 2018 fulltime op de afdeling Service Support. Jeanine staat bewoners van alle Cityside-complexen te woord, beantwoordt hun vragen en neemt eventuele storingsmeldingen in ontvangst. Deze meldingen worden vervolgens direct doorgegeven aan de betreffende afdeling of onderaannemer.

De eerste tijd heeft Jeanine haar baan gecombineerd met haar HBO opleiding Facility Management in Deventer waarvoor ze ook onderzoek binnen Cityside Apartments heeft gedaan. De bijbehorende eindscriptie leverde ze in juni 2018 in en sindsdien werkt ze fulltime op de afdeling Service Support.

Het is haar doel om de service richting bewoners steeds naar een hoger niveau te tillen. Door verbeteringen door te voeren en door meer te doen dan de bewoners verwachten, maar ook door de communicatie met alle bewoners verder te verbeteren. Niet alleen telefonisch of schriftelijk, maar ook door bredere inzet van social media. Haar opgedane kennis en ervaring tijdens haar studie en afstudeeronderzoek komen hierbij goed van pas.

Als voormalig huurder van één van de Cityside-locaties in Apeldoorn weet ze als ervaringsdeskundige waar huurders mogelijk tegenaan lopen en wat ze waarderen. Een goed voorbeeld daarvan is de manier waarop huurders via social media met elkaar én met verschillende afdelingen van Cityside Apartments kunnen communiceren. Deze dynamische en actieve manier van contact onderstreept de jonge en dynamische manier van werken binnen Cityside Apartments, iets dat Jeanine heel erg aanspreekt.

Lees verder

Laurens Peters, Service & maintenance

“Die energieke en dynamische manier van werken past goed bij mij”

Laurens Peters (1989) werkt sinds februari 2017 als onderhoudsmedewerker op de afdeling Service & Maintenance bij Cityside Apartments. Samen met zijn directe collega Henry Ham houdt hij zich bezig met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in bestaande Cityside-complexen. Van het uitvoeren van schilder- en timmerwerk tot installatiewerkzaamheden: samen zorgen ze ervoor dat alles binnen ieder complex er verzorgd uitziet en dat eventuele storingen verholpen worden.

Na zijn afgeronde opleiding tot timmerman heeft Laurens voor verschillende bouwbedrijven op grote bouwprojecten gewerkt. Terwijl hij daar nauwelijks contact met klanten had, is dat bij Cityside Apartments wel anders – en juist die combinatie van met zijn vak bezig zijn én het contact met bewoners, spreekt hem erg aan. Servicegericht werken, samen alles op alles zetten om iedere woning op tijd op te leveren en eventuele problemen of vragen van bewoners zo snel en goed mogelijk op te lossen, dat is waar Laurens naar streeft.

Niet alleen het concept van Cityside Apartments past bij hem. Laurens herkent zichzelf ook in de energieke en dynamische manier van werken: samen ‘goed aan de bak’ om het beste resultaat te bereiken!

Lees verder

Maarten Bomers, medewerker Service Support

"Mijn streven is het behouden en waar mogelijk verbeteren van een goed lopende servicedesk."

De functie van medewerker servicedesk bij Cityside Apartments is precies wat bij mij past. Tijdens mijn opleiding als commercieel medewerker heb ik geleerd probleemoplossend en creatief te denken. Ik ben communicatief sterk, klantvriendelijk, nauwkeurig, heb interesse in mijn medemens en wat mensen drijft en sta daarom graag in verbinding met anderen. De afwisseling, dynamiek en de uitdaging waar je op de servicedesk dagelijks mee te maken krijgt spreekt mij erg aan. Ik ben zelf een enthousiaste bewoner van één van de panden van Cityside Apartments en weet dus wat er speelt onder onze huurders en waar ze mogelijk tegenaan lopen. Ik ben blij deel uit te mogen maken van dit team en wil huurders op dezelfde prettige wijze helpen als hoe ik zelf altijd geholpen ben.

Lees verder

Hier vindt u cityside apartments