Onze filosofie

‘Cityside Apartments brengt studenten en young professionals een onvergetelijke (eerste) woonervaring op de beste plekken in Nederlandse steden en maakt tegelijkertijd bestaand vastgoed weer betekenisvol in de vorm van comfortabele wooneenheden.’

Dit doen we door leegstaande panden die in het centrum van een stad gelegen zijn om te bouwen tot wooncomplexen die van alle gemakken zijn voorzien. Van luxe keuken en modern sanitair tot aparte was- en droogruimtes en een gezamenlijk dakterras, compleet met loungebanken, planten en schaduwdoeken. Daarnaast worden alle appartementen en studio’s standaard opgeleverd met luxe vloer- en wandafwerking en gordijnen – onze huurders kunnen er zo in!

Onze uitgangspunten hierbij zijn betaalbaar, veilig, gemak en comfort en door dit niet uit het oog te verliezen, maken wij (financieel) toegankelijk én onbezorgd!

Cityside Apartments is gestart in 2014 en heeft op dit moment luxe wooncomplexen opgeleverd in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Hoofddorp, Amersfoort, Nieuwegein, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Daarnaast zijn we momenteel in de uitvoerende fase voor nieuwe projecten in onder andere Helmond en Hoofddorp.

Binnenkort beschikbaar

Hier vindt u cityside apartments