Bijzondere woonervaring voor jongeren

woonervaring-jongerenOp absolute toplocaties in verschillende steden in Nederland heeft Cityside Apartments leegstaande panden omgebouwd tot prachtige wooncomplexen die van alle gemakken zijn voorzien. We richten ons hierbij specifiek op jongeren zoals studenten en young professionals die op zoek zijn naar woonruimte.

Onze doelstelling is om hen een onvergetelijke woonervaring te bieden en tegelijkertijd bestaand vastgoed weer betekenisvol te maken in de vorm van comfortabele wooneenheden. Dit bereiken we door leegstaande panden in het centrum van een stad om te bouwen tot luxe wooncomplexen waarbij betaalbaar, veiligheid, gemak en comfort onze uitgangspunten zijn.

Van leegstaand gebouw naar luxe appartementen en studio’s voor starters, dát is wat Cityside Apartments realiseert en creëert. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

_____

 

Aan het woord: Patricia Beumkes

patriciaAls medewerker Rental Services is Patricia er verantwoordelijk voor dat alle wooneenheden in alle locaties verhuurd worden en blijven door een lokale (verhuur)makelaar. Naast het onderhouden van contacten met deze plaatselijke makelaar zorgt ze er ook voor dat alle informatie op tijd beschikbaar is om de appartementen en studio’s te kunnen verhuren.

“Naast het regelen van het benodigde marketing- en promotiemateriaal zoals flyers en advertenties, bepaal ik onder andere ook de huurprijs en de hoogte van de bijkomende servicekosten. Om goed op de hoogte te blijven van de voortgang, heb ik bijna dagelijks contact met de betrokken makelaar zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast houden we met onze eigen Cityside Apartments-facebookpagina belangstellenden op de hoogte van waar we mee bezig zijn. Ook brengen we op deze manier (nieuwe) huurders online met elkaar in contact.”

Werken bij een vooruitstrevende en ambitieuze organisatie als Cityside Apartments die alles op alles zet om aan de woningvraag van de doelgroep te voldoen, zorgt ervoor dat Patricia haar werk gemotiveerd, enthousiast en met veel plezier doet. Of, zoals ze zelf zegt: “Altijd voor het maximaal haalbare gaan zodat we samen op Champions League-niveau kunnen presteren.”

Omdat Patricia zelf jarenlang als verhuurmakelaar heeft gewerkt, weet ze niet alleen heel goed wat de betreffende makelaar nodig heeft, maar ook wat de huurder aan informatie wil ontvangen. Die opgedane werkervaring zorgt ervoor dat ze voor alle betrokken partijen het beste aanspreekpunt is.

In de volgende nieuwsbrief stellen we graag Melvin Link (Property & service manager) aan u voor.

_____

 

Eerste City Gym sinds eind juli in gebruik

gymIn Stationside 2 in Apeldoorn is afgelopen zomer de eerste City Gym officieel in gebruik genomen. Bewoners van alle Cityside-complexen kunnen hier dagelijks tussen 7.00 en 22.00 uur fitnessen en aan hun conditie werken. De fitnessruimte van circa 100m2 bestaat uit een cardio- en een krachtgedeelte.

In het krachtgedeelte staan zes verschillende krachtapparaten van het A-merk Technogym. In het cardiogedeelte (met spiegelwand) staan fietsen, een roeiapparaat, een bokszak en een multifunctionele step. Om onze huurders te helpen bij hun oefeningen, is een fitnessmat aanwezig én hangen op de wanden verschillende posters met daarop uiteenlopende fitnessinstructies en –oefeningen.

De City Gym is inmiddels ruim een maand in gebruik en is vanaf de eerste dag een groot succes! Verschillende huurders weten deze ruimte meerdere keren per week te vinden en werken op die manier ‘thuis’ aan hun conditie. De toegang tot deze ruimte is gratis voor bewoners van Cityside-complexen.

_____

 

In juli en september nieuwe complexen opgeleverd in Apeldoorn en Hoofddorp

marketside-apeldoornVoor de zomervakantie is in Apeldoorn het complex aan het Marktplein opgeleverd: 1 juli ontvingen de laatste huurders hun sleutel. Aan de Nieuweweg in Hoofddorp werden in augustus drie etages opgeleverd; de laatste etage volgde deze maand. De studio’s en appartementen in beide locaties hebben een energie-index die vergelijkbaar is met  A, B en/of A+-labels.

Verhuurmakelaar Domica is in Apeldoorn verantwoordelijk voor de verhuur van de woningen aan het Marktplein waarin de eerste huurders rond 1 mei hun intrek hebben genomen. Twee maanden later werden de laatste sleutels van dit complex overhandigd dat dankzij het gebruik van onder andere HR++ glas, warmteterugwinning uit afvalwater en zonnepanelen zeer energiezuinig is. De woningen zijn allemaal uitgerust met een energie-index die vergelijkbaar is met A en A+-labels waardoor de energiekosten relatief laag zijn. De bewoners van Marketside Apartments kunnen eveneens gebruikmaken van een groot gemeenschappelijk dakterras, centrale was- en droogruimtes en een afgesloten fietsenstalling.

In Marketside Apartments in Hoofddorp zijn op 1 augustus de tweede, derde en vierde etage opgeleverd. Eerder deze maand zijn ook van de laatste woningen op de eerste verdieping de sleutels door verhuurmakelaar Domica uit Amsterdam aan de huurders overhandigd. Alle 69 appartementen zijn dankzij warmteterugwinning uit afvalwater, CO2 gestuurde ventilatie en een warmtepomp energiezuinig en uitgerust met een energie-index die vergelijkbaar is met A- en B-labels. Marketside Hoofddorp beschikt daarnaast over een gemeenschappelijk dakterras dat voorzien is van loungebanken, picknicktafels en schaduwdoeken.

_____

 

Cityside Apartments breidt verder uit in bestaande én nieuwe Cityside-steden!

zoetermeer-deventerApeldoorn, Arnhem en Hoofddorp zijn steden waar Cityside Apartments al één of meerdere wooncomplexen heeft gerealiseerd en waar binnenkort met de transformatie van nieuwe locaties wordt gestart. Maar er komen ook nieuwe Cityside-steden bij zoals Amersfoort, Deventer, Nieuwegein en Zoetermeer.

Deze maand is in Apeldoorn, Deventer en Arnhem gestart met de transformatie van in totaal drie nieuwe complexen: Brinkside in Apeldoorn, Riverside in Deventer en Stationside in Arnhem. Alle 81 appartementen en 179 studio’s zijn al verhuurd en naar verwachting zullen de eerste bewoners vanaf februari 2017 hun intrek nemen in Stationside Arnhem. Daarna volgen (gefaseerd) Riverside Deventer en Brinkside Apeldoorn. Als alles volgens planning verloopt, worden in april 2017 de laatste sleutels in Apeldoorn overhandigd.

Maar niet alleen in bestaande Cityside-steden worden woningen gerealiseerd; ook in ‘nieuwe’ steden gaat dit gebeuren. Zo zijn inmiddels panden aangekocht in Amersfoort, Nieuwegein en Zoetermeer waar in februari 2017 met de transformatie begonnen wordt. In onze volgende nieuwsbrief vertellen wij u hier graag meer over!

_____

 

Cityside Apartments verkoopt eerste wooncomplex

Cityside Apartments heeft haar locatie aan de Nieuweweg 65 in Hoofddorp verkocht: Annexum is sinds 31 augustus de nieuwe eigenaar van dit complex dat als eerste van de inmiddels acht opgeleverde Cityside-locaties verkocht is.

Voor de huurders van de 69 tweekamerappartementen die allemaal verhuurd zijn, verandert er door de verkoop niks. Op dit moment zijn acht van de vijftien Cityside-locaties getransformeerd van leegstaand pand naar luxe wooncomplex. Met de transformatie van drie van de overige zeven panden wordt in september gestart; de andere panden volgen in het eerste kwartaal van 2017.

_____

 

Gezocht: leegstaand vastgoed in het stadscentrum!

Voor uitbreiding van onze locaties is Cityside Apartments op zoek naar leegstaande (kantoor)panden die in het centrum gelegen zijn. Cityside Apartments zoekt bij voorkeur panden in het centrum van steden met meer dan 80.000 inwoners die gelegen zijn rond de A1/A12. De panden beschikken over meerdere verdiepingen en hebben een oppervlakte van minimaal 2.000 m2 waardoor 50 tot 100 wooneenheden per complex gerealiseerd kunnen worden. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

_____