Nieuwe panden aangekocht in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn

Met de aankoop van twee centraal gelegen panden in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn breiden we ons aanbod verder uit in het westen van Nederland. Begin 2018 starten we met de transformatie van deze complexen.

Naast schitterende wooncomplexen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Hoofddorp zijn vanaf de zomer van 2018 ook appartementen en studio’s te huur aan de Duitslandlaan in Zoetermeer. Later dat jaar volgt de oplevering aan de Zuidpoolsingel in Alphen aan den Rijn. Uiteraard zijn alle woningen standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, keuken inclusief onder andere een koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en inloopdouche. Daarnaast beschikken de complexen over een eigen City Gym: een gemeenschappelijke fitnessruimte waar huurders gratis gebruik van kunnen maken. Via onze site houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

_____

 

Panden in Apeldoorn, Arnhem en Deventer opgeleverd

Onlangs hebben niet alleen de laatste huurders in STATIONSIDE APARTMENTS in Arnhem hun intrek genomen, maar zijn ook alle woningen in CENTERSIDE APARTMENTS in Apeldoorn en in RIVERSIDE APARTMENTS in Deventer bewoond.

Op 1 september heeft Lexman Advocaten hun intrek genomen in BRINKSIDE OFFICES aan de Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn. Naast Lexman zijn hier ook ICT Partners, We Have A Plan, Sylryk, P&B Group, Sportunity, de Internet Jongens, Douwes + Partners en Actief Interim Apeldoorn gevestigd. Voor de bewoners van dit complex staat vanaf het najaar de grootste roofgarden van Apeldoorn ter beschikking.

_____

 

Nieuwe gevel in Amersfoort krijgt steeds meer vorm

EEMSIDE APARTMENTS in Amersfoort is het eerste complex waarbij ook de buitengevel vernieuwd wordt. Hiermee krijgen alle 109 tweekamerappartementen de beschikking over een royaal eigen balkon.

Om dit te kunnen realiseren, moest een deel van de gevelelementen verwijderd worden om zo plaats te maken voor nieuwe kozijnen met ruimte voor balkons. Naast een eigen balkon krijgen de huurders in dit complex ook de beschikking over een externe bergruimte, gemeenschappelijke fietsenstalling en een City Gym. De oplevering staat gepland voor 1 januari 2018.

_____

 

Frank Boere per 1 september werkzaam als Construction Advisor

Sinds 1 september 2017 is Frank Boere (1970) werkzaam als Construction Advisor. Een nieuwe functie waarin hij als werkvoorbereider onder andere het eerste aanspreekpunt is voor de uitvoerders op de verschillende projecten.

Frank gaat zich bijvoorbeeld bezighouden met het inmeten van ruimtes, werktekeningen controleren en het aanleveren van de benodigde technische input. Daarnaast kunnen uitvoerders op de locaties met vragen bij hem terecht, neemt hij deel aan bouwvergaderingen, stelt bouwplannen op en werkt hij bouwkundige details uit.

_____

 

Aan het woord: Hanneke Koning, medewerker Service Support

Hanneke Koning (1970) is in februari 2017 gestart als medewerker Service Support. Binnen deze functie is ze het vaste aanspreekpunt voor alle huurders als het gaat om vragen, storingen of klachten. Door in- en extern nauw samen te werken, wordt iedere vraag, storing of klacht snel door de juiste afdeling opgepakt én opgelost.

“Alle meldingen die telefonisch, per mail, Facebook of WhatsApp bij mij binnenkomen, speel ik door naar de juiste persoon of afdeling. Dit om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en klachten direct op te lossen”, vertelt Hanneke. “Het gaat er binnen deze functie vooral om dat je oplossingsgericht kunt denken en handelen en snel kunt schakelen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Door mijn ervaring in eerdere functies en mijn absolute streven om iedereen daar waar mogelijk te helpen, past deze functie perfect bij mij.”

Werken bij Cityside Apartments betekent voor Hanneke werkzaam zijn binnen een dynamische organisatie die als een geoliede machine het beste voor haar huurders wil: optimaal woongenot op de beste locaties. “Een geweldig concept en ik ben trots dat ik daarbinnen een waardevolle aanvulling kan zijn.”

In de volgende nieuwsbrief stellen we graag Etiènne Luyten (Commercial Assests) aan u voor.

_____

 

Gezocht: leegstaand vastgoed

Om ons concept nog verder te kunnen uitbreiden, zijn we continu op zoek naar leegstaande (kantoor)panden in het centrum van steden met meer dan 80.000 inwoners die gelegen zijn rond de A1/A12.

Onze voorkeur gaat daarbij uit naar panden met een oppervlakte van minimaal 2.000 m2, verdeeld over meerdere verdiepingen om zo 50 tot 100 wooneenheden per complex te kunnen realiseren. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

_____