Cityside Apartments wint Stentor Startersprijs tijdens Apeldoornse Business Awards!

Tijdens de allereerste editie van de Apeldoornse Business Awards heeft Cityside Apartments de Stentor Startersprijs in ontvangst genomen. Een prijs die het unieke concept van Cityside Apartments onderstreept.

De prijsuitreiking had donderdag 6 oktober plaats in Orpheus en de jury prees niet alleen de bijdrage van Cityside Apartments aan de leefbaarheid van de stad, maar ook de door ons gehanteerde werkwijze waarin we vanaf de start de regie in eigen hand nemen. Hierdoor wordt een goede prijs-/kwaliteitverhouding gerealiseerd. Daarnaast werd waardering uitgesproken voor de communities die wij onder onze huurders creëren. Een prachtige bevestiging om door te gaan waar we mee bezig zijn: voor studenten en young professionals een onvergetelijke (eerste) woonervaring creëren en tegelijkertijd bestaand vastgoed weer betekenisvol maken in de vorm van comfortabele wooneenheden.

_____

 

Plaatsing ruim 1.150 zonnepanelen in volle gang

Energiezuinig en duurzaam wonen zijn belangrijke pijlers binnen ons concept. Het streven is om onze gehele woningportefeuille te voorzien van een energie-index in de klasse A+, A en B-labels. Om die reden worden de Cityside-locaties onder andere voorzien van in totaal 1.150 zonnepanelen.

Bij de nieuwe locaties wordt vanaf de start al duurzaam gebouwd zodat de woningen niet alleen duurzaam maar ook zeer energiezuinig worden opgeleverd. Voor de bestaande locaties Stationside 1, Marketside en Bankside 1 in Apeldoorn en Marketside in Arnhem zijn de zonnepanelen de afgelopen maanden al geplaatst. Stationside 2 en Bankside 2 in Apeldoorn volgen begin november. Met plaatsing van deze laatste zonnepanelen zijn ook alle reeds opgeleverde woningen van Cityside Apartments voorzien van een energie-index die voldoet aan onze duurzame doelstelling.

_____

 

Onze technische dienst heeft een nieuwe naam: Henry Ham

Vanaf 1 november is Henry Ham als medewerker Service & Maintenance werkzaam binnen Cityside Apartments. Met de komst van Henry gaan we nog een stap verder in onze professionalisering.

Henry (1984) is niet alleen verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en klachten bij de diverse panden, maar ook voor het periodiek uitvoeren van (bouwkundige) inspecties. Daarnaast houdt hij zich bezig met werkzaamheden op het gebied van mutatie-onderhoud zodat de woning weer in perfecte staat is wanneer een nieuwe huurder deze betrekt. Voor de uitvoering van zijn werkzaamheden werkt hij nauw samen met andere collega’s van de afdeling Beheer binnen Cityside Apartments.

_____

 

De City Gym als vertrek- en eindpunt voor sportclinics

Achter Stationside 2 in Apeldoorn bevindt zich sinds juli een City Gym: een fitnessruimte van circa 100m2 met een cardio- en een krachtgedeelte waar huurders dagelijks gratis gebruik van kunnen maken. In september en oktober zijn één keer per week speciale sportclinics georganiseerd met als begin- en eindpunt de City Gym.

Op woensdagavond stond iedere keer een andere sport centraal, zoals bijvoorbeeld kickboksen, yoga, hardlopen, DisQ of een bootcamp. Deze clinics zijn exclusief en gratis toegankelijk voor huurders van Cityside Apartments en worden gegeven door trainers van Rocky Fit. Een leuke manier om met verschillende sporten én de mogelijkheden van City Gym kennis te maken.

_____

 

Aan het woord: Melvin Link

melvinNadat Melvin in 2015 in het kader van zijn opleiding HBO Bouwkunde een afstudeeronderzoek binnen Cityside Apartments heeft gedaan, is hij sinds januari 2016 werkzaam als Property & Service manager. In deze functie houdt hij zich met tal van zaken bezig wat het beheer van de verschillende locaties betreft. Zo stuurt Melvin het beheerteam aan, regelt subsidieaanvragen en zorgt hij ervoor dat het team op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

“Binnen mijn takenpakket valt bijvoorbeeld ook verduurzaming van alle locaties waar we op dit moment mee bezig zijn. Samen kijken we welke maatregelen genomen moeten worden om onze bestaande en nieuwe panden zo duurzaam en energiezuinig mogelijk op te leveren. Voorbeelden hiervan zijn onder andere na-isolering van de gevel, het vervangen van beglazing of het installeren van warmtepompen en/of zonnepanelen. Daarnaast behoren ook het aansturen van de vastgoedbeheerder en technische dienst, het afsluiten van contracten met installatie- en schoonmaakbedrijven en het integreren van beheertechnische zaken in de ontwerpfase van nieuwe projecten tot mijn werkzaamheden”.

Als onderdeel van zijn afgeronde technische HBO-opleiding heeft hij een minor Makelaardij & Vastgoed gedaan, de perfecte combinatie voor zijn baan waarin vastgoedmanagement, beheer en service centraal staan. De afwisseling en het werken binnen een jonge, ambitieuze organisatie waarin snel geschakeld wordt, gecombineerd met veel verantwoordelijkheden zijn voor Melvin onlosmakelijk verbonden met Cityside Apartments. “Ik vind het mooi dat ik een bijdrage kan leveren aan het behalen van de doelstellingen van Cityside Apartments: comfortabel wonen voor young professionals en starters in een luxe appartement of studio in het centrum van de stad mogelijk maken”.

In de volgende nieuwsbrief komt Ricardo Spekman (Construction coordinator) aan het woord.

_____

 

Fase 2 voor Bankside 1 en 2 in Apeldoorn afgerond

banksideOnlangs zijn in Apeldoorn ook de laatste sleutels aan de bewoners van Bankside 1 en Bankside 2 overhandigd. Alle (extra) appartementen en studio’s binnen beide complexen zijn verhuurd en voorzien van het energiezuinige A-label.

De laatste bewoners van Bankside 2 hebben hun intrek genomen op de derde etage; bij Bankside 1 werd als laatste de begane grond opgeleverd. Hier zijn in voormalige kantooreenheden negen extra woningen gerealiseerd en is ook de entreeruimte volledig gerenoveerd. Beide complexen zijn onder andere dankzij het gebruik van zonnepanelen, vraag gestuurde ventilatie en HR++ glas energiezuinig en energie-index vergelijkbaar met het A-label.

_____

 

Brinkside Offices: werkplekken volgens het Cityside-concept

brinkside
Naast het realiseren van appartementen in leegstaande panden heeft Cityside Apartments nu ook werkplekken gerealiseerd: Begin november zijn de eerste kantoorruimtes in het pand aan de Wilhelmina Druckerstraat/hoek Prins Willem Alexanderlaan opgeleverd onder de naam Brinkside Offices. In dit complex wordt in meerdere fases ruim 3200m2 kantoorruimte gerenoveerd en fase 1 is inmiddels afgerond: Per 1 november is 1600m2 opgeleverd en daarmee zijn alle beschikbare ruimtes in deze eerste fase verhuurd.

De oplevering van de kantoorruimtes in dit pand had 1 november plaats en Sportunity, de Internetjongens en P&B Groep zijn hier nu ook gevestigd. Het complex heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau en is onder andere voorzien van glazen scheidingswanden, HR++ glas en energiezuinige ledverlichting. In dit pand zijn nog enkele ruimtes beschikbaar. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op; wij informeren u graag over de mogelijkheden!

_____

 

Gezocht: leegstaand vastgoed in het stadscentrum!

Voor uitbreiding van onze locaties is Cityside Apartments op zoek naar leegstaande (kantoor)panden die in het centrum gelegen zijn. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

Cityside Apartments zoekt bij voorkeur panden in het centrum van steden met meer dan 80.000 inwoners die gelegen zijn rond de A1/A12. De panden beschikken over meerdere verdiepingen en hebben een oppervlakte van minimaal 2.000 m2 waardoor 50 tot 100 wooneenheden per complex gerealiseerd kunnen worden. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

_____