Praktische onderhoudswijzer voor huurders

Om bewoners iets tastbaars mee te geven met uiteenlopende tips op bijvoorbeeld het gebied van onderhoud in en om de woning, heeft Cityside Apartments per complex een onderhoudswijzer samengesteld.

In deze onderhoudswijzer staan niet alleen tips en instructies over hoe bijvoorbeeld een storing gemeld kan worden, ook wordt het gebruik van verschillende installaties zoals de intercom en verwarming uitgelegd. Een naslagwerk met praktische tips, onmisbare telefoonnummers en antwoorden op de meest voorkomende vragen in geval van storing bijvoorbeeld. Naast deze papieren versie komen binnenkort ook handige onderhoudsvideo’s beschikbaar die de bewoners onder andere stap voor stap uitleggen hoe de radiotoren ontlucht kunnen worden.

_____

 

Woningen in Arnhem en Apeldoorn opgeleverd

In Apeldoorn en Arnhem zijn onlangs verschillende woningen opgeleverd: in Arnhem hebben de eerste huurders hun intrek genomen in STATIONSIDE APARTMENTS, terwijl in Apeldoorn de laatste sleutels voor BRINKSIDE APARTMENTS overhandigd werden.

Medio april zijn de laatste woningen van BRINKSIDE APARTMENTS in Apeldoorn opgeleverd en hiermee zijn alle 103 studio’s en 9 appartementen bewoond. Binnenkort wordt overigens ook begonnen met de realisatie van het grootste roofpark van Apeldoorn waar de bewoners vanaf deze zomer gebruik van kunnen maken. Hiervoor wordt het voormalige parkeerdek omgebouwd en om de juiste uitstraling en sfeer te realiseren, zorgen wij onder andere voor BBQ’s, zitplaatsen en de nodige beplanting. Daarnaast nemen twee nieuwe huurders hun intrek in BRINKSIDE OFFICES: Sylryk (vanaf 1 juli) en Lexman Advocaten (najaar).

Inmiddels hebben ook de eerste huurders hun intrek genomen in het onlangs getransformeerde complex STATIONSIDE APARTMENTS aan de Utrechtsestraat in Arnhem. In juni worden de laatste sleutels aan de nieuwe bewoners van dit complex overhandigd dat onder andere ook over een City Gym beschikt. Alle huurders krijgen overigens naast hun sleutel ook een Cityside-tag die toegang geeft tot het complex en de eventuele City Gym.

_____

 

Transformatie CENTERSIDE APARTMENTS in Apeldoorn van start

Begin maart is begonnen met de transformatie van leegstaand kantoorpand naar wooncomplex dat aan de Deventerstraat in Apeldoorn gerealiseerd wordt. Dit eerste project met uitsluitend driekamerappartementen was binnen één dag verhuurd.

De 30 appartementen (57m2 – 61 m2) komen in het achterste deel van Centre Point, een monumentaal pand waarin naast Timing inmiddels ook B2B Interiors gevestigd zijn. Dit prachtige pand vormt eveneens de schitterende entree naar het achtergelegen CENTERSIDE APARTMENTS waar in augustus van dit jaar alle woningen opgeleverd worden. Uiteraard worden alle appartementen bijzonder hoog afgewerkt en standaard voorzien luxe vloerafwerking, gordijnen, een hoekkeuken inclusief koel-vriescombinatie, modern sanitair, een aparte badkamer én een tweede slaapkamer.

_____

 

EEMSIDE APARTMENTS in Amersfoort krijgt nieuwe gevel

Onlangs is aan de Hogeweg in Amersfoort begonnen met de transformatie van bedrijfspand naar appartementencomplex waarbij begonnen werd met de buitenkant: het verwijderen van de huidige gevelelementen. EEMSIDE APARTMENTS is het eerste complex waarbij de buitengevel vernieuwd wordt.

Alle 109 tweekamerappartementen in dit complex krijgen de beschikking over een royaal eigen balkon. Om dit mogelijk te maken, moeten de huidige gevelelementen verwijderd worden om plaats te maken voor nieuwe kozijnen met ruimte voor balkons. Naast een eigen balkon, krijgen de huurders in dit complex ook de beschikking over een externe bergruimte, gemeenschappelijke fietsenstalling en een CityGym. Er zijn op dit moment nog een beperkt aantal woningen in dit complex te huur; meer informatie hierover is te vinden op onze website.

_____

 

Aan het woord: Bas de Jong, Project Coördinator

Als Project Coördinator is Bas de Jong (1979) het centrale aanspreekpunt op bouwprojecten voor alle onderaannemers. Vanaf het moment waarop de eerste vakmensen naar binnengaan tot het moment waarop de laatste puntjes op de i worden gezet voor de oplevering, hij coördineert alles.

“Het belangrijkste is natuurlijk dat we de geplande opleverdatum halen en dat alles volgens planning verloopt – zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen”, aldus Bas die sinds mei 2015 werkzaam is bij Cityside Apartments. “Zo’n transformatieproces is een soort trein: alle werkzaamheden sluiten als wagons nauw op elkaar aan. Het is een continu proces waarbij we er samen voor zorgen dat alles op het juiste moment klaar is.”

Als honkballer (Bas is voormalig meervoudig international) ziet hij een duidelijke link tussen die sport en zijn functie als Project Coordinator. “Honkbal is een individuele teamsport en als coördinator werk je veel alleen maar heb je wel alle mensen om je heen nodig om het beste resultaat te bereiken”.

Iets dat overigens ook typerend is voor Cityside Apartments en de mensen die daar werken: samen iets moois neerzetten dat absoluut meer is dan ‘even snel kamers realiseren’. Het gaat om het totaalplaatje waarbij alles kwaliteit uitstraalt: van de belettering op gevels tot de bel bij de voordeur van ieder appartement. “Samen met elkaar iets prachtigs neerzetten: het merk Cityside Apartments.”

In de volgende nieuwsbrief stellen we graag Hanneke Koning (medewerker Service Support) aan u voor.

_____

 

Gezocht: leegstaand vastgoed in het stadscentrum!

Voor uitbreiding van onze locaties is Cityside Apartments op zoek naar leegstaande (kantoor)panden die in het centrum gelegen zijn. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

Cityside Apartments zoekt bij voorkeur panden in het centrum van steden met meer dan 80.000 inwoners die gelegen zijn rond de A1/A12. De panden beschikken over meerdere verdiepingen en hebben een oppervlakte van minimaal 2.000 m2 waardoor 50 tot 100 wooneenheden per complex gerealiseerd kunnen worden. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

_____