Eerste bewoners nemen intrek in BRINKSIDE APARTMENTS

Onlangs zijn de sleutels van de eerste 34 woningen in dit complex op de hoek Wilhelmina Druckerstraat/Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn aan de bewoners overhandigd. Niet alleen beschikken zij in dit mooie complex over een City Gym, ook kunnen de huurders gebruikmaken van het grootste roofpark in Apeldoorn!

In april worden de overige studio’s/appartementen opgeleverd zodat dan ook de laatste bewoners hun intrek kunnen nemen. Naast 103 studio’s en 9 appartementen biedt BRINKSIDE OFFICES ruimte aan acht bedrijven. Onlangs hebben ICT Partners en We Have A Plan zich hier ook gevestigd waarmee alle eenheden in het eerste zakelijke deel verhuurd zijn. De City Gym werd medio februari met een bootcamp officieel geopend. Vanaf dat moment kunnen bewoners van één van de Cityside-complexen in Apeldoorn dagelijks gratis gebruikmaken van deze fitnessruimte.

_____

 

CENTERSIDE APARTMENTS: eerste driekamerproject in korte tijd verhuurd

Cityside Apartments realiseert het eerste project waarin driekamerappartementen aangeboden worden. Een groot succes: alle luxe woningen zijn in zeer korte tijd verhuurd. De locatie is de Deventerstraat 21 in het centrum van Apeldoorn waar achter het monumentale pand Centre Point maar liefst 30 luxe driekamerappartementen komen.

De appartementen (57m2 – 61 m2) worden gerealiseerd in het achterste deel van Centre Point, een monumentaal pand waarin Timing en B2B interieurs gevestigd zijn. Dit prachtige pand vormt eveneens de schitterende entree naar het achtergelegen CENTERSIDE APARTMENTS waar in augustus van dit jaar de eerste woningen opgeleverd worden. Uiteraard worden alle appartementen bijzonder hoog afgewerkt en standaard voorzien luxe vloerafwerking, gordijnen, een hoekkeuken inclusief koel-vriescombinatie, modern sanitair en een aparte badkamer.

_____

 

Cityside Apartments meet tevredenheid onder bewoners

Nieuwe bewoners van BRINKSIDE APARTMENTS in Apeldoorn hebben in februari een enquête ontvangen waarmee Cityside Apartments de tevredenheid van haar bewoners gaat meten. Niet alleen wat de woning en/of het complex betreft, maar ook als het gaat om de afhandeling van eventuele klachten of storingen.

Het doel van deze korte online enquêtes is om de dienstverlening nog beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de huurders. Centrale vragen in de eerste enquête hebben vooral te maken met het proces rondom het verhuurtraject en de oplevering van de woning: hoe verliep het contact met de verhuurmakelaar en wat vonden de huurders van de oplevering van de woning. Een tweede enquête wordt verstuurd indien een huurder een storing of klacht bij de afdeling Service Support heeft gemeld. Hierbij wordt vooral gevraagd of het probleem snel en accuraat is afgehandeld en hoe daarbij het contact met de afdeling is verlopen. Tot slot ontvangt iedere huurder een korte vragenlijst wanneer hij of zij de huur heeft opgezegd. In deze ‘eindenquête’ komen zaken aan bod als de reden van vertrek en hoe de huurder het wonen in één van onze complexen ervaren heeft. Op basis van de uitkomst van al deze enquêtes krijgen wij niet alleen beter inzicht in hoe tevreden onze huurders zijn, maar ook waar eventuele knel- en verbeterpunten zitten. Door onze dienstverlening op die punten aan te passen, kunnen wij de door ons gewenste kwaliteit waarborgen.

_____

 

Project in ontwikkeling: STATIONSIDE APARTMENTS in Arnhem

In april worden de eerste 25 woningen in dit Cityside-complex aan de Utrechtsestraat in Arnhem opgeleverd. De laatste puntjes worden momenteel op de ‘i’ gezet zodat de eerste huurders vanaf april hun intrek kunnen nemen in de luxe afgewerkte studio’s en appartementen.

In STATIONSIDE APARTMENTS komen naast 36 appartementen en 56 studio’s ook gemeenschappelijke was- en droogruimtes, een dakterras en een City Gym. Huurders van zowel STATIONSIDE als MARKETSIDE APARTMENTS in Arnhem kunnen gratis van deze fitnessruimte gebruikmaken. De laatste woningen aan de Utrechtsestraat worden in juli van dit jaar opgeleverd.

_____

 

Aan het woord: Ricardo Spekman

Sinds zijn start bij Cityside Apartments in 2014 heeft Ricardo (1986) op verschillende projecten en in verschillende functies meegedraaid. Vanaf 2015 is hij werkzaam als Construction coordinator, een functie waarin hij vooral verantwoordelijk is voor de coördinatie van (bouw)werkzaamheden op lopende projecten.

“Het is een brede functie waarbij ik er met name voor zorg dat iedereen vanaf de sloop tot aan de kwaliteitscontrole voorafgaand aan de oplevering exact weet wat hij wanneer moet doen. Vóór aanvang van de start zorg ik er daarom voor dat tijdelijke bouwvoorzieningen en materialen op de bouwplaats aanwezig zijn. Samen met de project coordinators en onderaannemers bewaak ik de uitvoering, deadlines en planning zodat alle woningen op de afgesproken datum opgeleverd worden. Het waarborgen van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) en het beantwoorden van vragen aan bijvoorbeeld omstanders bij de bouwplaats behoren ook tot mijn taken.” Zijn opgedane werkervaring binnen Cityside Apartments (onder andere als bouwplaatsmedewerker, uitvoerder en projectbeheerder) én zijn achtergrond in de elektrotechniek en sales komen in zijn huidige functie goed van pas.

“Werken bij en voor Cityside Apartments betekent voor mij werken met een leuk, hecht team dat op alle fronten en binnen alle disciplines graag goed wil samenwerken. Dat leidt er onder andere toe dat in ieder complex alles tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt is om zo het woongenot voor huurder te optimaliseren.”

In de volgende nieuwsbrief stellen we graag Bas de Jong (Project Coördinator) aan u voor.

_____

 

Gezocht: leegstaand vastgoed in het stadscentrum!

Voor uitbreiding van onze locaties is Cityside Apartments op zoek naar leegstaande (kantoor)panden die in het centrum gelegen zijn. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

Cityside Apartments zoekt bij voorkeur panden in het centrum van steden met meer dan 80.000 inwoners die gelegen zijn rond de A1/A12. De panden beschikken over meerdere verdiepingen en hebben een oppervlakte van minimaal 2.000 m2 waardoor 50 tot 100 wooneenheden per complex gerealiseerd kunnen worden. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

_____