Cityside Apartments werkt samen met Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland

Om de brandveiligheid binnen onze complexen nog verder te verbeteren, is de samenwerking gezocht met Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland. Dit leidt onder andere tot een speciaal door ons gemaakte informatievideo over brandveiligheid waaraan de brandweer meewerkt.

Uiteraard voldoen al onze locaties aan de eisen die volgens de wettelijke brandveiligheid gesteld worden, maar we gaan graag een stapje verder. Om die reden zijn een aantal bovenwettelijke maatregelen getroffen, waaronder het maken van een informatievideo die speciaal gericht is op onze doelgroep en onze woningtypen. Het doel van deze video is niet alleen om onze bewoners bewust(er) te maken van het gevaar van brand en hoe brand voorkomen kan worden, maar ook om te laten zien hoe ze moeten handelen als toch onverhoopt brand uitbreekt. Daarnaast heeft de brandweer uit Apeldoorn rondleidingen gehad door de locaties in deze plaats zodat ze in geval van calamiteiten beter hun weg kunnen vinden.

_____

 

Per 1 maart BRINKSIDE OFFICES volledig verhuurd

In het complex aan de Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn zijn niet alleen 112 woningen gerealiseerd, maar ook verschillende kantoorruimten. Vanaf 1 maart zijn ook al deze eenheden verhuurd.

Binnen BRINKSIDE APARTMENTS is ruim 2.800m2 bestemd voor BRINKSIDE OFFICES waar vanaf 1 maart in totaal 11 verschillende bedrijven gevestigd zijn. Dankzij uitbreiding door De Internet Jongens, de interne verhuizing van EnergieQ (voorheen P&B Groep) en door de komst van Meeesters in IT zijn per 1 maart alle vierkante meters in dit complex verhuurd.

_____

 

Unieke webapplicatie automatiseert alle administratieve processen

Met de groei van Cityside Apartments groeide ook het aantal administratieve processen. Om deze eenvoudiger te automatiseren en om sneller te communiceren met huurders en partners, is door De Internet Jongens een applicatie op maat ontwikkeld die deze hele workflow automatiseert.

Het unieke backofficeplatform stelt ons in staat sneller te werken: in één applicatie kunnen wij al onze complexen, verhuurobjecten, huurders, technische dienst en overeenkomsten beheren. Gebruikersrollen zorgen voor verschillende rechten voor medewerkers, beheerders en makelaars. Voor deze gebruikers worden specifieke taken aangemaakt die ze binnen het systeem kunnen uitvoeren. Ook de facturatie is door een koppeling met Twinfield volledig geautomatiseerd. Met één druk op de knop worden de facturen voor meer dan 1.000 verhuureenheden verstuurd en kan de betaling ervan eenvoudig worden geregistreerd. In de toekomst kunnen huurders binnen een persoonlijke omgeving inloggen waar ze niet alleen al hun gegevens kunnen inzien, maar waar ze ook onderhoud kunnen aanvragen, zich in kunnen schrijven op verhuurobjecten of contact kunnen opnemen met de servicedesk.

_____

 

Alle 109 woningen in EEMSIDE APARTMENTS opgeleverd

Aan de Hogeweg in Amersfoort hebben vanaf begin dit jaar alle huurders hun intrek genomen. EEMSIDE APARTMENTS is het eerste Cityside-complex dat een vernieuwde buitengevel heeft gekregen waardoor balkons gerealiseerd konden worden.

In totaal zijn per 2 januari 109 tweekamerappartementen opgeleverd die door de plaatsing van nieuwe kozijnen allemaal de beschikking hebben gekregen over een eigen royaal balkon. Alle huurders kunnen gebruikmaken van een gemeenschappelijke CityGym en externe fiets- en scooterstalling. Zoals gebruikelijk zijn de woningen voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, een compleet uitgeruste moderne keuken en modern sanitair. Bij een aantal woningtypen is de keuken eveneens voorzien van een combimagnetron. Ook het buitenterrein is bij dit complex helemaal opnieuw ingericht.

_____

 

Aan het woord: Corine Hop, medewerker Budget & Calculation

Corine (1991) werkt sinds februari 2017 bij Cityside Apartments als medewerker Budget & Calculation. Binnen deze afwisselende functie houdt ze zich met name bezig met financiën en (het opstellen en beheren van) contracten.

“Naast uiteenlopende financiële werkzaamheden verricht ik ook taken op het gebied van officemanagement. Zo ben ik onder andere verantwoordelijk voor budgetbewaking, maak ik prijsafspraken met onderaannemers, stel ik contracten op en bezoek ik samen met de bank onze bouwprojecten.” De combinatie van zowel cijfermatig als ondersteunend bezig zijn, waarbij ook veel ruimte is voor persoonlijk contact, spreekt Corine erg aan binnen deze afwisselende functie. “Hierbij komt mijn opleiding Management, Economie & Recht -met als minor Vastgoedmanagement- goed van pas.” Corine is er trots op dat ze deel uitmaakt van Cityside Apartments, een dynamische en jonge organisatie met onderscheidende en vooruitstrevende ideeën.

In de volgende nieuwsbrief komt Frank Boere (Construction Advisor) aan het woord.

_____

 

Vanaf augustus drie nieuwe locaties in drie steden opgeleverd

Vorig jaar zijn locaties aangekocht in Alpen aan den Rijn, Zoetermeer en Nieuwegein. De oplevering van deze drie Cityside-complexen staat vanaf augustus op de planning, waarbij Alphen aan den Rijn gefaseerd opgeleverd wordt.

Het eerste deel van STATIONSIDE APARTMENTS in Alphen aan den Rijn wordt 1 augustus opgeleverd; 15 september en 1 november volgen respectievelijk het tweede en laatste deel. In diezelfde periode kunnen huurders ook hun intrek nemen in EUROSIDE APARTMENTS in Zoetermeer (1 september) en in PLAZASIDE APARTMENTS in Nieuwegein (najaar). Uiteraard worden ook deze complexen volgens de Cityside-norm standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, een compleet uitgeruste moderne keuken, modern sanitair en een gemeenschappelijk dakterras. Huurders in Alphen aan den Rijn en in Zoetermeer kunnen bovendien gratis gebruikmaken van de aanwezige CityGym.

_____

 

Gezocht: leegstand vastgoed in het stadscentrum!

Voor uitbreiding van onze locaties zijn we continu op zoek naar leegstaande (kantoor)panden, het liefst gelegen in het centrum van steden rond de A1/A12 en met meer dan 80.000 inwoners.

Onze voorkeur gaat uit naar panden met een oppervlakte van minimaal 2.000 m2, verdeeld over meerdere verdiepingen om zo 50 tot 100 wooneenheden per complex te kunnen realiseren. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

_____