31 woningen opgeleverd in Hoofddorp

Maandag 29 april kregen alle bewoners van CANALSIDE APARTMENTS aan de Hoofdweg de sleutel van hun nieuwe appartement.

Tegelijkertijd met de oplevering van deze 31 tweekamerappartementen in Hoofddorp zijn ook de overdekte fietsenstalling, afgesloten parkeerplaatsen en het gezamenlijke dakterras opgeleverd. Uiteraard zijn deze woningen allemaal standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, modern sanitair en een moderne keuken inclusief onder andere een koel-vriescombinatie.

_____

 

Onze projecten 100% brandveilig

Om de brandveiligheid binnen onze complexen nog verder te verbeteren, is al eerder de samenwerking gezocht met Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Naast de speciaal voor ons gemaakte informatievideo zijn nu ook onze projecten geïnspecteerd.

Al onze locaties voldoen aan de eisen die volgens de wettelijke brandveiligheid gesteld worden, maar we gaan graag een stapje verder. Om die reden zijn verschillende extra maatregelen getroffen, waaronder het maken van een informatievideo die speciaal gericht is op onze doelgroep en onze woningtypen. Het doel van deze video is niet alleen om onze bewoners bewust(er) te maken van het gevaar van brand en hoe brand voorkomen kan worden, maar ook om te laten zien hoe ze moeten handelen als toch onverhoopt brand uitbreekt. Daarnaast heeft een inspecteur onlangs al onze projecten gecontroleerd; daar waar nodig zijn extra (bovenwettelijke) maatregelen getroffen zodat elk complex 100% brandveilig is.

_____

 

Woningen in voormalig hoofdgebouw St. Jurriën in Deventer opgeleverd; fase 2 van start

In het voormalige hoofdgebouw van St. Jurriën, een woonzorgcomplex van Zorggroep Solis, zijn in totaal 48 woningen gerealiseerd. De officiële opening werd verricht door Ron König, burgemeester van Deventer.

In het eerste kwartaal van dit jaar hebben cliënten van Zorggroep Solis hun intrek genomen in één van de 48 wooneenheden. Naast 32 woningen voor ouderen met een zware zorgvraag bevinden zich in dit deel van het woonzorgcentrum ook 16 seniorenwoningen. De officiële opening op 20 maart werd verricht door Ron König, burgemeester van Deventer. Aansluitend was er voor geïnteresseerden een open dag.

Op dit moment is gestart met fase 2 van de transformatie waarbij diverse voorzieningen volgens onze standaard vernieuwd of gerealiseerd worden: fris, stijlvol, modern en met oog voor detail. Zo komen er een gemeenschappelijke stalling voor scootmobielen en fysioruimte voor bewoners en extra kantoorruimte voor personeel. Ook wordt de bestaande algemene (activiteiten)ruimte op de begane grond gemoderniseerd. Daarnaast zijn we begonnen met de renovatie van twee aanleunwoningen die een andere indeling en moderne uitstraling krijgen. Na deze proef worden ook de overige aanleunwoningen gerenoveerd.

_____

 

Wethouder overhandigt sleutel aan eerste bewoner STATIONSIDE APARTMENTS in Helmond

In een voormalig kantoorcomplex Aan de Kasteel-Traverse 9 zijn eind mei alle 33 woningen opgeleverd die daar door ons gerealiseerd zijn.

Woensdag 29 mei werd dit complex officieel geopend door mevrouw Van den Waardenburg, wethouder in Helmond. Zij deed dit door de sleutel te overhandigen aan een van de eerste bewoners van STATIONSIDE APARTMENTS waar 7 studio’s, 20 tweekamer- en 6 driekamerappartementen gerealiseerd zijn. Alle bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen en kunnen gebruikmaken van een afgesloten beveiligde fietsenstalling en drie gemeenschappelijke ruimtes: het dakterras, de woonkamer en een fitnessruimte.

_____

 

Transformatie aan de Stadsring 2 in Amersfoort van start

In Amersfoort breiden we verder uit en realiseren we eveneens aan de Stadsring nog 53 woningen die geheel in stijl van Cityside Apartments gerenoveerd en opgeleverd worden.

Na de transformatie waar we begin 2020 mee starten, biedt het pand aan de Stadsring 2 plek aan 53 woningen, verdeeld in 36 studio’s, 4 tweekamer- en 13 driekamerappartementen die allemaal voorzien worden van energielabel A of B. Uiteraard worden zowel de studio’s als appartementen zeer compleet opgeleverd met onder andere luxe vloerafwerking, gordijnen, modern sanitair en een moderne keuken inclusief koel-vriescombinatie. Daarnaast worden ook een ondergrondse parkeergarage en een royaal gemeenschappelijk dakterras gerealiseerd. Naast de verhuur van woningen wordt hier ook 280m2 commerciële ruimte verhuurd.

_____

 

Veranderingen binnen onze organisatie

Sinds 1 juli is Rik Klinkhamer niet meer actief betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Naast zijn rol binnen zowel de directie (met Bas Gregoor) als het managementteam van Cityside Apartments gaat hij zich bezighouden met werkzaamheden buiten onze organisatie.

Rik gaat zijn focus verleggen richting het (financieel) ondersteunen en begeleiden van externe organisaties en om die reden zijn Etiènne Luyten en Rick Adriaanse tot het managementteam toegetreden. Samen met Bas Gregoor zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering, waarbij Etienne verantwoordelijk is voor de beheerportefeuille en zich richt op het aansturen van de servicedesk, technische dienst en verhuur. Rick houdt zich vooral bezig met de verschillende financiële processen, zoals het verzorgen van (financiële) rapportages en stuurinformatie voor de directie. Ook onderhoudt hij contact met accountants, fiscalisten, kredietverstrekkers en overige adviseurs. De taken van Rik op het gebied van projectontwikkeling worden voor een groot deel overgenomen door Bas.

_____

 

Uw leegstaande pand: onze nieuwe locatie?

Heeft u leegstaand vastgoed in een stadscentrum, dan komen we graag met u in contact. Voor uitbreiding van onze locaties zijn we continu op zoek naar (kantoor)panden in het centrum van steden met meer dan 80.000 inwoners en die gelegen zijn rond de A1/A12.

Onze voorkeur gaat uit naar leegstaande panden met een oppervlakte van minimaal 2.000 m2, verdeeld over meerdere verdiepingen om zo ten minste 30 wooneenheden per complex te kunnen realiseren. Bent u eigenaar van een dergelijke locatie en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

_____

 

Kantoorruimte op unieke locatie in Amersfoort te huur

In gebouw ‘Amerspoort’ aan de Stadsring 201 is circa 1.000m2 kantoorruimte (turnkey) beschikbaar voor verhuur. Het gebouw is gelegen op een perfecte zichtlocatie langs een van de belangrijkste toegangswegen naar Amersfoort.

De kantoorruimtes bevinden zich op de derde en vierde verdieping waar respectievelijk circa 550m2 en 450m2 beschikbaar zijn. Bij deze ruimtes kunnen ook meerdere parkeerplaatsen gehuurd worden, zowel op het buitenterrein als in de parkeergarage. Dankzij de ligging vlak bij toegangswegen, het station en het centrum van Amersfoort, is deze locatie zeer centraal gelegen. Bent u op zoek naar kantoorruimte op een bijzondere zichtlocatie in Amersfoort, neem dan direct contact op met Bob Klaarenbeek (06-49244320 of bob@cityside-apartments.com); hij informeert u graag.

_____