CANALSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op een van de beste locaties van Hoofddorp. De in totaal 31 luxe woningen zijn gelegen op steenworp afstand van het centrum en in de buurt van belangrijke uitvalswegen richting bijvoorbeeld Amsterdam. CANALSIDE APARTMENTS bevindt zich op slechts 15 minuten reistijd van Schiphol en is daarmee de ideale uitvalsbasis.

De appartementen variëren in oppervlakte van 36m. tot en met 54m. Alle woningen worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd en zijn standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, moderne keuken inclusief onder andere een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet. Afhankelijk van het type woning is de keuken ook uitgerust met een combimagnetron en een vaatwasser.

CANALSIDE APARTMENTS beschikt daarnaast over een royaal en gemeenschappelijk dakterras inclusief meubilering en een afgesloten en beveiligde fietsenstalling. De appartementen zijn er al vanaf € 690,- per maand, uiteraard afhankelijk van het aantal m. Een overdekte parkeerplaats wordt mee verhuurd voor € 50,-.

Momenteel zijn alle appartementen verhuurd! Wil je hier toch graag wonen? Meld je dan aan via dit formulier. We plaatsen je op de wachtlijst en zodra er een appartement beschikbaar is nemen we contact met je op.
 • Oppervlakte
  36- 54m2
 • Prijs per maand
  vanaf €690
 • Parkeerplaats
  €50
 • Huurtoeslag mogelijk
  aanwezig
 • Gemeensch. dakterras
  aanwezig
 • Stoffering
  aanwezig
 • Luxe keuken
  aanwezig
 • Modern sanitair
  aanwezig
 • Zwevend toilet
  aanwezig
 • Fietsenstalling
  aanwezig

Tips in Hoofddorp

 1. Canalside
 1. Winkelcentrum Vier Meren
 2. Gemeente Haarlemmermeer
 3. Bioscoop CineMeerse
 4. Dirk van den Broek
 5. Primark
 6. Basic-Fit Hoofddorp
 7. Station Hoofddorp
 8. Albert Heijn XL
 9. Schiphol

Onze enthousiaste bewoners

Een geweldige locatie in een nóg mooiere woning. Dat is Centerside. Ik merk dat er een jong team voor ons klaar staat. Dat zorgt ervoor dat de woonbeleving optimaal is. Cityside Apartments organiseert evenementen voor bewoners en staat altijd voor je klaar.

Sjoerd Bos

Wonen in een luxe afgewerkt appartement mét een balkon, een eigen sportschool en ook nog op loopafstand van het centrum. Ideaal voor een eerste huisje samen!

Marieke van den Hoek

Het appartement werd keurig schoongemaakt opgeleverd met een mooie badkamer en keuken. Ook de stoffering is top. De locatie, in het centrum en bij het station, is erg prettig. Tussen de bewoners is er veel contact. Vaak organiseren we borrels of gaan we gezamenlijk eten. Kortom, een mooi appartement op toplocatie en een hoop gezelligheid!

Mike Zevenbergen

Samen gaan wonen met je vriendin is natuurlijk altijd een geweldige stap en zeker als je dit dan mag doen in zo'n bijzonder appartement. Wij staan hier dan ook iedere dag met een lach op en zijn ontzettend trots op ons appartement!

Niels Schut