STATIONSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op een van de beste locaties van Helmond. De in totaal 33 luxe woningen zijn centraal gelegen, op steenworp afstand van het station en het gezellige centrum. De stad Helmond is volop in ontwikkeling en bevindt zich met de trein slechts op 10 minuten reistijd van het centrum van Eindhoven.

De 2-kamer en 3-kamer appartementen variëren in oppervlakte van 42 m2. tot en met 72 m2. en de studio’s tussen de 28 m2 en 66 m2. Alle woningen worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd en zijn standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, moderne keuken inclusief onder andere een koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet. Afhankelijk van het type woning is de keuken ook uitgerust met een combimagnetron en een vaatwasser.

STATIONSIDE APARTMENTS beschikt daarnaast over een royaal gemeenschappelijk dakterras inclusief meubilering en een afgesloten beveiligde fietsenstalling in de parkeergarage waar zich tevens de parkeerplaatsen bevinden die bij de woningen worden verhuurd. Tevens kunnen huurders van STATIONSIDE APARTMENTS kosteloos gebruikmaken van de gemeenschappelijke fitnessruimte (CityGym).

De studio’s zijn er al vanaf € 550,- per maand en de appartementen zijn er vanaf € 640,- per maand, uiteraard afhankelijk van het aantal m. en het aantal kamers. Een overdekte parkeerplaats wordt mee verhuurd voor € 50,- excl. BTW. Bij de verhuur van deze woningen worden geen wachtlijsten gehanteerd en gaat het principe: ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ op.

Wees er dus snel bij!

 

Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige woningen? Neem voor meer informatie contact op met ERA vb&t Makelaars Helmond: 088- 5454645 of meld je aan via dit formulier.
 • oppervlakte
  28- 72m2
 • Prijs per maand
  vanaf €550
 • Parkeerplaats
  €60,50
 • Gemeensch. dakterras
  aanwezig
 • stoffering
  aanwezig
 • huurtoeslag mogelijk
  aanwezig
 • luxe keuken
  aanwezig
 • modern sanitair
  aanwezig
 • zwevend toilet
  aanwezig
 • fietsenstalling
  aanwezig
 • CityGym
  aanwezig

Tips in Helmond

 1. Stationside Helmond
 1. Pathé Helmond
 2. ALDI Helmond Centrum
 3. Albert Heijn XL
 4. Jumbo
 5. Bibliotheek Helmond
 6. Action
 7. ING
 8. Station Helmond
 9. Gemeentehuis
 10. Kasteel Helmond

Onze enthousiaste bewoners

Samen gaan wonen met je vriendin is natuurlijk altijd een geweldige stap en zeker als je dit dan mag doen in zo'n bijzonder appartement. Wij staan hier dan ook iedere dag met een lach op en zijn ontzettend trots op ons appartement!

Niels Schut

Wonen in een luxe afgewerkt appartement mét een balkon, een eigen sportschool en ook nog op loopafstand van het centrum. Ideaal voor een eerste huisje samen!

Marieke van den Hoek

Een geweldige locatie in een nóg mooiere woning. Dat is Centerside. Ik merk dat er een jong team voor ons klaar staat. Dat zorgt ervoor dat de woonbeleving optimaal is. Cityside Apartments organiseert evenementen voor bewoners en staat altijd voor je klaar.

Sjoerd Bos

Het appartement werd keurig schoongemaakt opgeleverd met een mooie badkamer en keuken. Ook de stoffering is top. De locatie, in het centrum en bij het station, is erg prettig. Tussen de bewoners is er veel contact. Vaak organiseren we borrels of gaan we gezamenlijk eten. Kortom, een mooi appartement op toplocatie en een hoop gezelligheid!

Mike Zevenbergen