Welkom in Apeldoorn

Centerside

Bekijk

Verhuurd

Zijn er op dit moment in jouw favoriete locatie geen woningen meer te huur, maar wil je daar toch graag wonen? Meld je dan aan via dit formulier. We plaatsen je op de wachtlijst en zodra er een woning beschikbaar is, nemen we contact met je op.

Brinkside

Bekijk

Verhuurd

Marketside

Bekijk

Verhuurd

Stationside 2

Bekijk

Verhuurd

Stationside 1

Bekijk

Verhuurd

Parkside

Bekijk

Verhuurd

Bankside 2

Bekijk

Verhuurd

Bankside 1

Bekijk

Verhuurd

Meld je aan!

Wil jij ook in één van deze comfortabele appartementen in het centrum wonen?
Meld je aan en we nemen snel contact met je op.

binnenkort beschikbaar

Stationside
In Alphen aan den Rijn
Vanaf 01-09-2018
155 studio's en appartementen
Euroside
In Zoetermeer
vanaf 01-09-18
47 appartementen en studio's

Locaties in Apeldoorn

Onze enthousiaste bewoners

Samen gaan wonen met je vriendin is natuurlijk altijd een geweldige stap en zeker als je dit dan mag doen in zo'n bijzonder appartement. Wij staan hier dan ook iedere dag met een lach op en zijn ontzettend trots op ons appartement!

Niels Schut

Midden in het centrum van Apeldoorn wonen. Dat was voor mij een grote wens. Gelukkig maakte Bankside dat mogelijk. Ik ben zo op loopafstand van mijn werk, het station om naar de universiteit te reizen en kan makkelijk boodschappen doen of met vrienden het café in.

Mariëtta Buitenhuis

Het appartement werd keurig schoongemaakt opgeleverd met een mooie badkamer en keuken. Ook de stoffering is top. De locatie, in het centrum en bij het station, is erg prettig. Tussen de bewoners is er veel contact. Vaak organiseren we borrels of gaan we gezamenlijk eten. Kortom, een mooi appartement op toplocatie en een hoop gezelligheid!

Mike Zevenbergen

Het wonen binnen Cityside Apartments biedt mij een veilige, comfortabele woonomgeving, die van alle gemakken is voorzien op een top locatie.

Charlotte Roeterdink