STATIONSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Alphen aan den Rijn. De in totaal 155 luxe woningen zijn centraal gelegen, vlakbij het centrum en op steenworp afstand van het station. Vanaf dit station is er een rechtstreekse verbinding naar bijvoorbeeld Leiden of Gouda.

De appartementen variëren in oppervlakte van 38m² tot en met 66m² en de studio’s tussen de 33m² en 46m². Alle woningen worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd en zijn standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, moderne keuken inclusief onder andere een koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet. Afhankelijk van het type woning is de keuken ook uitgerust met een combimagnetron en een vaatwasser.

STATIONSIDE APARTMENTS beschikt daarnaast over een royaal gemeenschappelijk dakterras inclusief meubilering, een beveiligde fietsenstalling en een afgesloten parkeerkelder. Tevens kunnen huurders van STATIONSIDE APARTMENTS kosteloos gebruikmaken van de gemeenschappelijke fitnessruimte (CityGym).

De studio’s zijn er al vanaf € 550,- per maand en de appartementen vanaf € 615,- per maand, uiteraard afhankelijk van het aantal m². Een overdekte parkeerplaats wordt meeverhuurd voor € 30,- per maand.

Momenteel zijn alle appartementen verhuurd! Wil je hier toch graag wonen? Meld je dan aan via dit formulier. We plaatsen je op de wachtlijst en zodra er een appartement beschikbaar is nemen we contact met je op.
 • oppervlakte
  33- 66m²
 • prijs per maand
  vanaf € 550,-
 • parkeerplaats
  € 30,-
 • huurtoeslag mogelijk
  aanwezig
 • gemeensch. dakterras
  aanwezig
 • stoffering
  aanwezig
 • luxe keuken
  aanwezig
 • modern sanitair
  aanwezig
 • zwevend toilet
  aanwezig
 • fietsenstalling
  aanwezig
 • CityGym
  aanwezig

Tips in Alphen aan den Rijn

 1. Stationside
 1. NS-station
 2. Gemeentehuis
 3. Bioscoop
 4. Koppes Makelaardij
 5. Europapark
 6. supermarkt
 7. theater
 8. bibliotheek
 9. Oude Rijn

Onze enthousiaste bewoners

Samen gaan wonen met je vriendin is natuurlijk altijd een geweldige stap en zeker als je dit dan mag doen in zo'n bijzonder appartement. Wij staan hier dan ook iedere dag met een lach op en zijn ontzettend trots op ons appartement!

Niels Schut

Het appartement werd keurig schoongemaakt opgeleverd met een mooie badkamer en keuken. Ook de stoffering is top. De locatie, in het centrum en bij het station, is erg prettig. Tussen de bewoners is er veel contact. Vaak organiseren we borrels of gaan we gezamenlijk eten. Kortom, een mooi appartement op toplocatie en een hoop gezelligheid!

Mike Zevenbergen

Een geweldige locatie in een nóg mooiere woning. Dat is Centerside. Ik merk dat er een jong team voor ons klaar staat. Dat zorgt ervoor dat de woonbeleving optimaal is. Cityside Apartments organiseert evenementen voor bewoners en staat altijd voor je klaar.

Sjoerd Bos

Wonen in een luxe afgewerkt appartement mét een balkon, een eigen sportschool en ook nog op loopafstand van het centrum. Ideaal voor een eerste huisje samen!

Marieke van den Hoek