CANALSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op een van de beste locaties van Hoofddorp. De in totaal 31 luxe woningen zijn gelegen op steenworp afstand van het centrum en in de buurt van belangrijke uitvalswegen richting bijvoorbeeld Amsterdam. CANALSIDE APARTMENTS bevindt zich op slechts 15 minuten reistijd van Schiphol en is daarmee de ideale uitvalsbasis.

De appartementen variëren in oppervlakte van 36m. tot en met 54m. Alle woningen worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd en zijn standaard voorzien van luxe vloer, gordijnen, moderne keuken inclusief onder andere een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet. Afhankelijk van het type woning is de keuken ook uitgerust met een combimagnetron en een vaatwasser.

CANALSIDE APARTMENTS beschikt daarnaast over een royaal en gemeenschappelijk dakterras inclusief meubilering en een afgesloten en beveiligde fietsenstalling. De appartementen zijn er al vanaf € 690,- per maand, uiteraard afhankelijk van het aantal m. Een overdekte parkeerplaats wordt mee verhuurd voor € 50,-.

Alle woningen zijn momenteel verhuurd.

Can you already see yourself living in one of these beautiful homes? For more information, please contact our real estate agent, Domica Amsterdam: 020-787 0786 or register through this form.
 • Oppervlakte
  36- 54m2
 • Prijs per maand
  vanaf €690
 • Parkeerplaats
  €50
 • Huurtoeslag mogelijk
  aanwezig
 • Gemeensch. dakterras
  aanwezig
 • Stoffering
  aanwezig
 • Luxe keuken
  aanwezig
 • Modern sanitair
  aanwezig
 • Zwevend toilet
  aanwezig
 • Fietsenstalling
  aanwezig

Tips in Hoofddorp

 1. Canalside
 1. Winkelcentrum Vier Meren
 2. Gemeente Haarlemmermeer
 3. Bioscoop CineMeerse
 4. Dirk van den Broek
 5. Primark
 6. Basic-Fit Hoofddorp
 7. Station Hoofddorp
 8. Albert Heijn XL
 9. Schiphol

Our enthusiastic residents

Midden in het centrum van Apeldoorn wonen. Dat was voor mij een grote wens. Gelukkig maakte Bankside dat mogelijk. Ik ben zo op loopafstand van mijn werk, het station om naar de universiteit te reizen en kan makkelijk boodschappen doen of met vrienden het café in.

Mariëtta Buitenhuis

Het wonen binnen Cityside Apartments biedt mij een veilige, comfortabele woonomgeving, die van alle gemakken is voorzien op een top locatie.

Charlotte Roeterdink

Samen gaan wonen met je vriendin is natuurlijk altijd een geweldige stap en zeker als je dit dan mag doen in zo'n bijzonder appartement. Wij staan hier dan ook iedere dag met een lach op en zijn ontzettend trots op ons appartement!

Niels Schut

Het appartement werd keurig schoongemaakt opgeleverd met een mooie badkamer en keuken. Ook de stoffering is top. De locatie, in het centrum en bij het station, is erg prettig. Tussen de bewoners is er veel contact. Vaak organiseren we borrels of gaan we gezamenlijk eten. Kortom, een mooi appartement op toplocatie en een hoop gezelligheid!

Mike Zevenbergen