Aangenaam, Cityside Apartments.

Bas Gregoor en Rik Klinkhamer zijn in mei 2014 met dit unieke concept gestart waarbinnen leegstaande (kantoor)panden in het centrum omgebouwd werden tot luxe wooncomplexen. Na Apeldoorn volgden Arnhem (2015) en Hoofddorp (2016) waar alle Cityside Apartments inmiddels verhuurd zijn.

Het concept biedt jongeren een bijzondere (eerste) woonervaring en maakt tegelijkertijd leegstaand vastgoed betekenisvol door er een andere bestemming aan te geven.

Managing partners zijn Bas Gregoor (1978) en Rik Klinkhamer (1977). Bas studeerde commerciële economie en is werkzaam geweest als bedrijfsmakelaar en bij een bank op de afdeling vastgoedfinanciering. Bas is binnen Cityside Apartments vooral verantwoordelijk voor het identificeren en aankopen van nieuwe panden. Daarnaast onderhoudt hij de contacten met vastgoed-gerelateerde partijen. Rik heeft bedrijfskunde gestudeerd en was onder andere medeoprichter van Tintelingen, een nieuw concept in de kerstpakkettenbranche. Binnen Cityside Apartments houdt Rik zich met name bezig met transformatie, beheer en verhuur van panden en de financiën.

De andere 13 medewerkers zijn onder andere werkzaam binnen de disciplines projectmanagement, verhuur, verbouwingen, onderhoud, beheer en administratie.

 

 

Van de Hoofdstraat in Apeldoorn tot de Nieuweweg in Hoofddorp

De eerste locatie die Cityside Apartments in Apeldoorn gerealiseerd heeft, is Bankside Apartments. Een prachtig complex in het centrum met in totaal 48 wooneenheden variërend van 32m2 tot 65 m2. Deze zijn allemaal volgens de standaardnorm van Cityside Apartments zeer luxe en compleet opgeleverd.

Naast de bestaande locaties in Apeldoorn,  Arnhem en Hoofddorp hebben we panden aangekocht in Deventer (55 woningen), Arnhem (93 woningen) en Apeldoorn (157 woningen). De eerste appartementen en studio’s in deze locaties worden vanaf maart 2017 opgeleverd. Verder zijn we op dit moment in gesprek in Hengelo, Amersfoort, Hilversum en in Arnhem.